FotoJeroen.nl

BEGIN STUDIO LOCATIE NAAKT SPORT 360 OVERIG TIPS VIDEO'S WORKSHOPS VRAGEN? INFO ENGLISH

Stephanie naakt op een houten vloer

Serene rust

Model: Stéphanie | Canon 5D mk II / EF 85mm F/1.8 USM | 1/125 - f/7.1 - iso 100

Een parketvloertje is snel gelegd en zorgt snel en makkelijk voor een unieke ondergrond voor de foto. De kosten voor een dergelijke vloer zijn te overzien en het is makkelijk weer op te ruimen. Maar toch is het een belangrijk deel in de foto. Het brengt eens een keer iets anders dan een egaal zwart of (in dit geval totaal verkeerd) witte ondergrond.

Samen met de houding van het model, met haar dromerige blik, zorgt het hout van de vloer voor warme tinten in de foto.

Het blauwe doek brengt een totale andere tint erbij in de foto. Hierdoor wordt er op een makkelijke en speelse manier voor wat afleiding gezorgd. Ook geeft het de gelegenheid om een stukje invulling te geven aan de rechterkant van de foto.

Het licht, een enkele flitser met een diepe achthoekige softbox (Elinchrom Deep Octa 70cm) laat het licht redelijk naar beneden vallen. Door maar één flitser te gebruiken wordt het model ook maar aan één kant verlicht. Haar naaktheid blijft hierdoor enerzijds verborgen, maar aan de andere kant is het duidelijk te zien. Het geeft een bepaalde sereniteit en sfeer in de foto.

Joy Draiki Sofie Joke van 't Veer Stephanie Patricia Timmerman Nicky Esmeralda Shapes Just Joycee De lezende dame De lezende dame De lezende dame Sofie met bloemen Buiten in het veld Mannelijk naakt Biddend als Maria

Voor contact met Jeroen de Jong kunt u bellen met telefoonnummer 06 - 58 77 92 50 of e-mailen middels het contactformulier.
Op alle afbeeldingen en teksten berust het auteursrecht. Gebruik zonder toestemming is niet toegestaan. Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer info.