FotoJeroen.nl

BEGIN STUDIO LOCATIE NAAKT SPORT 360 OVERIG TIPS VIDEO'S WORKSHOPS VRAGEN? INFO ENGLISH

Sofie als eerbetoon aan de Flora van Titiaan

De bloem

Model: Sofie | Make-up: Merel van Boxel | Canon 5Ds / EF 135mm F/2.0L USM | 1/160 - f/6.3 - iso 100

Het is een kleine knipoog naar De Flora van Titiaan in het Italiaanse Uffizi. Persoonlijk één van de mooiste schilderijen die ik ooit gezien heb (en ja, ik heb er best wel wat gezien inmiddels)

Maar ondanks dat De Flora van Titiaan veel egaler verlicht is, ben ik toch verder gegaan met mijn eigen draai in de foto. Verschillen zijn bijvoorbeeld het feit dat ik meerdere bloemen heb gebruikt, ervoor gekozen heb om een borst te ontbloten om de schoonheid nog meer te benadrukken en te kiezen voor een houding die meer ingetogen was.

Het licht kwam van de linkerkant, de schaduw op het gezicht laat dat natuurlijk zien. Een reflectiescherm aan de rechterkant zorgde ervoor dat die kant niet helemaal verdween in het donker. Door het hoofd naar beneden gebogen te houden kreeg ik niet alleen een serenere houding maar het geheel krijgt ook iets mysterieus omdat de ogen van Sofie in de schaduw vallen.

Joy Draiki Sofie Joke van 't Veer Stephanie Patricia Timmerman Nicky Esmeralda Shapes Just Joycee De lezende dame De lezende dame De lezende dame Sofie met bloemen Buiten in het veld Mannelijk naakt Biddend als Maria

Voor contact met Jeroen de Jong kunt u bellen met telefoonnummer 06 - 58 77 92 50 of e-mailen middels het contactformulier.
Op alle afbeeldingen en teksten berust het auteursrecht. Gebruik zonder toestemming is niet toegestaan. Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer info.