FotoJeroen.nl

BEGIN STUDIO LOCATIE NAAKT SPORT 360 OVERIG TIPS VIDEO'S WORKSHOPS VRAGEN? INFO ENGLISH

Sylvia met een python

Snake Eyes

Model: Sylvia | MUAH: Tina van Lent | Canon 5D mk II / EF 85mm F/1.8 USM | 1/125 - f/11.0 - iso 100

Het model wilde op de foto met een slang. Voor mij ook niet de meest gebruikelijke combinatie, maar ik zei geen nee.

Het vergde wel wat voorbereiding. De slang in kwestie, een witte tijgerpython, is een wurgslang en je wilt ten alle tijden dat je model zich toch veilig voelt. Als ze zich ongemakkelijk voelt, dan zie je dat terug op de foto. Belangrijk dus om de eigenaar erbij te houden; hij weet immers hoe de slang zich gedraagt en kan ingrijpen wanneer het nodig is.

Het is geduldig poseren en fotograferen met een slang. Hij zal niet luisteren. Ten eerste is het een beest en ten tweede heeft een slang geen oren. Je moet geduldig wachten totdat de slang in een positie ligt die jij als fotograaf goed vind. En dan moet je afdrukken.

Als hoofdlicht werd een grote achthoekige softbox gebruikt (Elinchrome 135cm). Als extra lichtje kwam er van rechtsachter een fel bundeltje op haar hoofd door een grid in een reflector te stoppen. Dit zorgt voor net wat extra licht op haar hoofd. De achtergrond werd ingeflitst door twee extra flitsers.

Mandy Vleeschhouwer Bijke Vesters Myrthe Wesselink Liv Tellier Sylvia Tina van Lent Eileen Vogel Lianne Ippel Fara Kanters Lisa Verhoeven

Voor contact met Jeroen de Jong kunt u bellen met telefoonnummer 06 - 58 77 92 50 of e-mailen middels het contactformulier.
Op alle afbeeldingen en teksten berust het auteursrecht. Gebruik zonder toestemming is niet toegestaan. Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer info.