FotoJeroen.nl

BEGIN STUDIO LOCATIE NAAKT SPORT 360 OVERIG TIPS VIDEO'S WORKSHOPS VRAGEN? INFO ENGLISH

De vormen van Stéphanie Roumeguère

Shapes

Model: Stéphanie | Canon 5D mk II / EF 135mm F/2.0L USM | 1/125 - f/9.0 - iso 100

Bij het maken van schaduwrijke foto's van het vrouwelijk lichaam (kan ook mannelijk) word er vaak gesproken over Shapes. Dit omdat de foto's soms zo abstract zijn dat maar een enkele vormen zoals een stuk van een been of schouder te zien zijn. In deze foto is dan weer wat meer te zien maar het is nog steeds behoorlijk abstract.

Door het licht aan de linkerkant op te stellen, net voorbij het model, maak je een mooi spel tussen de schaduw en lichtpartijen van het vrouwelijk lichaam. Zeker als je de foto ook nog eens omzet naar zwart/wit.

Joy Draiki Sofie Joke van 't Veer Stephanie Patricia Timmerman Nicky Esmeralda Shapes Just Joycee De lezende dame De lezende dame De lezende dame Sofie met bloemen Buiten in het veld Mannelijk naakt Biddend als Maria

Voor contact met Jeroen de Jong kunt u bellen met telefoonnummer 06 - 58 77 92 50 of e-mailen middels het contactformulier.
Op alle afbeeldingen en teksten berust het auteursrecht. Gebruik zonder toestemming is niet toegestaan. Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer info.