FotoJeroen.nl

BEGIN STUDIO LOCATIE NAAKT SPORT 360 OVERIG TIPS VIDEO'S WORKSHOPS VRAGEN? INFO ENGLISH

nicky Esmeralda in het thema van de zeven zonden

Zeven zonden

Model: Nicky Esmeralda | Make-up: By Liv Visagie / Mayke Hautmans | Canon 5D mk II / EF 85mm F/1.8 USM | 1/125 - f/8.0 - iso 100

Het katholieke geloof kent zeven zonden die aan de basis liggen van vele anderen. De uitdaging was om ze alle zeven in één foto te vangen; Superbia (ijdelheid), Avaritia (hebzucht), Luxuria (lust), Invidia (jaloezie), Gula (vraatzucht), Ira (wraak) en Acedia (luiheid) zitten er allemaal in.
Het is aan de kijker of die ze allemaal kan vinden natuurlijk.

Het licht werd met een enkele flitser gemaakt. Hij stond links van de camera en vrij hoog opgesteld. Er werd gebruik gemaakt van een grote reflector die het licht vrij egaal verspreide. Omdat de lichtbron toch relatief klein blijft, blijven de harde contrasten wel behouden.
Om in de spiegel ook een zwarte achtergrond te maken werd aan de rechterkant van de foto een extra zwart doek opgehangen; anders zou je daar de muur van de studio zien.

Joy Draiki Sofie Joke van 't Veer Stephanie Patricia Timmerman Nicky Esmeralda Shapes Just Joycee De lezende dame De lezende dame De lezende dame Sofie met bloemen Buiten in het veld Mannelijk naakt Biddend als Maria

Voor contact met Jeroen de Jong kunt u bellen met telefoonnummer 06 - 58 77 92 50 of e-mailen middels het contactformulier.
Op alle afbeeldingen en teksten berust het auteursrecht. Gebruik zonder toestemming is niet toegestaan. Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer info.