FotoJeroen.nl

BEGIN STUDIO LOCATIE NAAKT SPORT 360 OVERIG TIPS VIDEO'S WORKSHOPS VRAGEN? INFO ENGLISH

Myrthe Wesselink

Myrthe Wesselink

Model: Myrthe Wesselink | MUAH: By Liv Visagie / Mayke Hautmans | Canon 5D mk II / EF 85mm F/1.8 USM | 1/125 - f/9.0 - iso 100

Eenvoud is troef in deze foto. Een matras op de grond, 5 doeken en een zwart doek in de achtergrond. Meer was er niet nodig om een sfeervolle foto te maken. De houding van het model vormt een goede lijn in de foto waardoor de aandacht al snel naar haar gezicht gaat.

Het licht helpt daar natuurlijk ook aan. Een hoog opgestelde flitser met een grote reflector voorzien van een grid zorgde voor een geconcentreerde lichtbundel. Hierdoor bleven haar benen meer in het donker. De benen zijn ook minder interessant dus daar mag ook minder licht op vallen.

Mandy Vleeschhouwer Bijke Vesters Myrthe Wesselink Liv Tellier Sylvia Tina van Lent Eileen Vogel Lianne Ippel Fara Kanters Lisa Verhoeven

Voor contact met Jeroen de Jong kunt u bellen met telefoonnummer 06 - 58 77 92 50 of e-mailen middels het contactformulier.
Op alle afbeeldingen en teksten berust het auteursrecht. Gebruik zonder toestemming is niet toegestaan. Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer info.