FotoJeroen.nl

BEGIN STUDIO LOCATIE NAAKT SPORT 360 OVERIG TIPS VIDEO'S WORKSHOPS VRAGEN? INFO ENGLISH

Michelle in bed

Michelle

Model: Michelle | Canon 5Ds / EF 135mm F/2.0L USM | 1/160 - f/4.0 - iso 100

Niet alle foto's hoeven in een studio gemaakt te worden. het kan ook eenvoudig in bed op de slaapkamer. Het geeft wel wat meer beperktere mogelijkheden. Zo ben je wat gebonden qua hoogte van de slaapkamer, een studio is vaak veel hoger. En ook voor de afstand van je model tot aan je flitser ben je wat beperkt in de mogelijkheden. Maar vaak zijn er wel constructies te verzinnen waar mooie dingen uit kunnen komen.

Het licht, een enkele flitser met een achthoekige softbox van de zijkant. Dit zorgde voor heerlijk zacht licht wat de geheel setting mooi van licht voorzag.

Joy Draiki Sofie Joke van 't Veer Stephanie Patricia Timmerman Nicky Esmeralda Shapes Just Joycee De lezende dame De lezende dame De lezende dame Sofie met bloemen Buiten in het veld Mannelijk naakt Biddend als Maria

Voor contact met Jeroen de Jong kunt u bellen met telefoonnummer 06 - 58 77 92 50 of e-mailen middels het contactformulier.
Op alle afbeeldingen en teksten berust het auteursrecht. Gebruik zonder toestemming is niet toegestaan. Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer info.