FotoJeroen.nl

BEGIN STUDIO LOCATIE NAAKT SPORT 360 OVERIG TIPS VIDEO'S WORKSHOPS VRAGEN? INFO ENGLISH

Liv Tellier

Livinity

Model: Liv Tellier | MUAH: Tina van Lent | Canon 5D mk II / EF 135mm F/2.0L USM | 1/125 - f/10.0 - iso 100

Een enkele flitser met een grote softbox (135cm achthoekig) aan de linkerkant was voldoende om een zacht licht op het model te krijgen. Om nog een klein beetje extra licht aan de andere kant te krijgen werd rechts een klein reflectiescherm geplaatst.

Het warme licht, in combinatie met de bruine achtergrond, zorgt voor een warme sfeer in de foto.

De pose van het model is wat afstandelijk, dit voornamelijk door het wegkijken naar de onderkant in de foto. Toch blijft de foto heel open, voornamelijk door de blote huid die ontstaat door de afgezakte blouse.

De foto draait voornamelijk om sfeer. Aansturing van het model is daarin essentieel. Om tot de uiteindelijke foto te komen is het zoeken naar kleine dingen. De hand bij het gezicht, de krullen over de andere schouder, het licht wat nog net tussen de arm door op haar ontblote schouder terechtkomt of de mouw van de blouse aan de andere arm. Het zijn de kleine dingen die zorgen voor de details die de foto maken.

Mandy Vleeschhouwer Bijke Vesters Myrthe Wesselink Liv Tellier Sylvia Tina van Lent Eileen Vogel Lianne Ippel Fara Kanters Lisa Verhoeven

Voor contact met Jeroen de Jong kunt u bellen met telefoonnummer 06 - 58 77 92 50 of e-mailen middels het contactformulier.
Op alle afbeeldingen en teksten berust het auteursrecht. Gebruik zonder toestemming is niet toegestaan. Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer info.