FotoJeroen.nl

BEGIN STUDIO LOCATIE NAAKT SPORT 360 OVERIG TIPS VIDEO'S WORKSHOPS VRAGEN? INFO ENGLISH

Joy Draiki in gracieuze pose

Joy Draiki

Model: Joy Draiki | Canon 5Ds / EF 135mm F/2.0 USM | 1/200 - f/6.3 - iso 100

Hoewel er weinig van de jurk te zien is, is deze wel belangrijk in de foto. Het vormt een mooie tweedeling in de foto tussen het naakte model en haar afkomst. Als je denkt aan een 17e-eeuwse setting; dergelijke jurken waren voorbehouden aan de welgestelde dames. Zo'n jurk kreeg je niet zomaar; daar moest je de portemonee voor trekken. Ondanks dat de jurk dus misschien niet zo goed zichtbaar is; het geeft een aardige indicatie dat we hier met een wel gefortuneerde dame te maken hebben.

Zoals vaker in mijn foto's is de naaktheid wel belangrijk en opvallend maar voert het niet de boventoon. Een klein stukje meer van de borst vind ik vaak fraaier dan beide borsten pontificaal in beeld. De naaktheid moet niet de overhand krijgen, het moet onderdeel worden van de foto. Samen met de gracieuze houding benadrukt het de sierlijkheid van het vrouw zijn. Zoals vaker is naaktheid meer een symbool om iets te vertellen dan het doel van de foto.

Er werd bij de nabewerking gekozen om de foto enigzins monotoon te houden. De roodtinten overheersen en zijn een beetje bij elkaar gematcht. De jurk had oorspronkelijk veel verzaidger rood. Dat schreeuwde echt om de aandacht. Door alles wat meer bij elkaar te brengen ontstaat er ook wat meer harmonie in de foto. Het rustige kleurgebruik zorgt ervoor dat je met het gezicht van Joy bezig bent en vervolgens pas zoekt naar de andere dingen in de foto.

Joy Draiki Sofie Joke van 't Veer Stephanie Patricia Timmerman Nicky Esmeralda Shapes Just Joycee De lezende dame De lezende dame De lezende dame Sofie met bloemen Buiten in het veld Mannelijk naakt Biddend als Maria

Voor contact met Jeroen de Jong kunt u bellen met telefoonnummer 06 - 58 77 92 50 of e-mailen middels het contactformulier.
Op alle afbeeldingen en teksten berust het auteursrecht. Gebruik zonder toestemming is niet toegestaan. Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer info.