FotoJeroen.nl

BEGIN STUDIO LOCATIE NAAKT SPORT 360 OVERIG TIPS VIDEO'S WORKSHOPS VRAGEN? INFO ENGLISH

eileen-vogel in bed

Eileen Vogel

Model: Eileen Vogel | Canon 5Ds / EF 85mm F/1.8 USM | 1/100 - f/5.6 - iso 100

Zwart/wit fotografeer ik niet zo vaak. Maar soms is dat gewoon mooier dan in kleur. Ik denk er natuurlijk wel van tevoren over na.

Niet alle foto's hoeven in een studio gemaakt te worden. het kan ook eenvoudig in bed op de slaapkamer. Het geeft wel wat meer beperktere mogelijkheden. Zo ben je wat gebonden qua hoogte van de slaapkamer, een studio is vaak veel hoger. En ook voor de afstand van je model tot aan je flitser ben je wat beperkt in de mogelijkheden. Maar vaak zijn er wel constructies te verzinnen waar mooie dingen uit kunnen komen.

Het licht, een enkele flitser met een achthoekige softbox van de zijkant. Dit zorgde voor heerlijk zacht licht wat de geheel setting mooi van licht voorzag.

Mandy Vleeschhouwer Bijke Vesters Myrthe Wesselink Liv Tellier Sylvia Tina van Lent Eileen Vogel Lianne Ippel Fara Kanters Lisa Verhoeven

Voor contact met Jeroen de Jong kunt u bellen met telefoonnummer 06 - 58 77 92 50 of e-mailen middels het contactformulier.
Op alle afbeeldingen en teksten berust het auteursrecht. Gebruik zonder toestemming is niet toegestaan. Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer info.