FotoJeroen.nl

BEGIN STUDIO LOCATIE NAAKT SPORT 360 OVERIG TIPS VIDEO'S WORKSHOPS VRAGEN? INFO ENGLISH

Wie3lrennen in Kaatsheuvel

Wielrennen Kaatsheuvel

Canon 1D mk III / EF 70-200mm F/2.8 L IS USM | 1/640 - f/2.8 - iso 200

Een aansprekende foto hoeft niet per definitie in de grote evenementen te zitten. Ook wanneer het een minder populaire wedstrijd is, met minder aansprekende namen, kan er zeker een goede foto gemaakt worden. Deze foto was bij een wedstrijd voor de jeugd in een nabijgelegen dorp Kaatsheuvel.

De kleine mannen rijden op fietsen die nog eigenlijk net een maatje te groot voor ze zijn. Beetje klungelig gaat het allemaal van start.
Het is goed opletten of je niet met elkaar in botsing komt. Zo ook dit kleine manneke.

Hoewel er van echte snelheid nog helemaal geen sprake is, ontbreekt het niet echt in de foto. De scheve houding van de fiets geeft nog wel iets van dynamiek. Maar het is de wegkijkende blik van de jongen die het verhaal maakt. Waar kijkt hij naar? Wat is er zo belangrijk naast hem dat hij niet vooruit kijkt? Het antwoord ligt een beetje in de drukke achtergrond. Ook daar is niet iedereen bezig met wat er voor hem gebeurd.

Stephan Keller scoort voor willem II PSV - Heracles Wielrennen Kaatsheuvel Fia Truckracen Assen BMW Zandvoort Superleague Nurburgring Geoffrey Castillion bij RKC Waalwijk Mark Djanko tegen RKC Waalwijk plat door de bocht

Voor contact met Jeroen de Jong kunt u bellen met telefoonnummer 06 - 58 77 92 50 of e-mailen middels het contactformulier.
Op alle afbeeldingen en teksten berust het auteursrecht. Gebruik zonder toestemming is niet toegestaan. Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer info.