FotoJeroen.nl

BEGIN STUDIO LOCATIE NAAKT SPORT 360 OVERIG TIPS VIDEO'S WORKSHOPS VRAGEN? INFO ENGLISH

Sebastien Bourdais in de Superleague

Superleageu Nürburgring

Canon 1D mk III / EF 70-200mm F/2.8 L IS USM icm 1.4 extender | 1/250 - f/8.0 - iso 100

Een scheve houding van de camera kan een dynamische extra zijn in de foto. Of je de auto omhoog of omlaag laat rijden is een persoonlijke keuze.

Op het technische stuk van het F1-circuit van de Nürburgring ligt de snelheid op zich relatief laag. Toch razen deze auto's er met grote snelheid doorheen. De sluitertijd ligt daardoor ook relatief laag. Het zorgt ervoor dat de achtergrond mooi bewogen is en ook het wiel de snelheid van de auto uitstraalt.

Het lage standpunt is helaas net niet laag genoeg. Nog fraaier was het geweest als je net onder de auto door kon kijken.
Helaas was dat niet mogelijk, ook met accreditatie heb je niet de volledig vrije hand.

Stephan Keller scoort voor willem II PSV - Heracles Wielrennen Kaatsheuvel Fia Truckracen Assen BMW Zandvoort Superleague Nurburgring Geoffrey Castillion bij RKC Waalwijk Mark Djanko tegen RKC Waalwijk plat door de bocht

Voor contact met Jeroen de Jong kunt u bellen met telefoonnummer 06 - 58 77 92 50 of e-mailen middels het contactformulier.
Op alle afbeeldingen en teksten berust het auteursrecht. Gebruik zonder toestemming is niet toegestaan. Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer info.