FotoJeroen.nl

BEGIN STUDIO LOCATIE NAAKT SPORT 360 OVERIG TIPS VIDEO'S WORKSHOPS VRAGEN? INFO ENGLISH

Motorracen op Zolder

Motorracen

Canon 30D / EF 100-400 f/4.5-5.6L IS USM | 1/160 - f/10 - iso 1600

Misschien niet de meest recente foto. Het is een foto uit 2006 zelfs. Maar ik vind hem persoonlijk nog steeds goed.

Gemaakt tijdes, joh, een motorrace op het Belgische circuit van Zolder. Op het rechte stuk bij start/finish, aan de andere kant van de pitsstraat, kon je voor het ingaan van de eerste bocht net over het hek fotografern. Nu ben ik ruim 1.80 meter en toch moest ook ik dan nog op mijn tenen gaan staan om net het onderste randje hek van de foto weg te laten. Met een brandpunt van 170mm zou je met een hoop objectieven daar een mooi standpunt hebben. Als het de situatie er nu nog hetzelfde zou zijn, dan zou ik zeker een klein trapje meenemen.

Bij auto's is het standpunt misschien niet zo interessant maar omdat een motor goed plat door de bocht gaat krijg je een apart standpunt wat goed werkt. De achtergrond is alleen maar asfalt en er is niets anders om naar te kijken dan de motor.

Stephan Keller scoort voor willem II PSV - Heracles Wielrennen Kaatsheuvel Fia Truckracen Assen BMW Zandvoort Superleague Nurburgring Geoffrey Castillion bij RKC Waalwijk Mark Djanko tegen RKC Waalwijk plat door de bocht

Voor contact met Jeroen de Jong kunt u bellen met telefoonnummer 06 - 58 77 92 50 of e-mailen middels het contactformulier.
Op alle afbeeldingen en teksten berust het auteursrecht. Gebruik zonder toestemming is niet toegestaan. Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer info.