FotoJeroen.nl

BEGIN STUDIO LOCATIE NAAKT SPORT 360 OVERIG TIPS VIDEO'S WORKSHOPS VRAGEN? INFO ENGLISH

Michel Bleekemolen op Zandvoort

Michel Bleekemolen

Canon 1D mk III / EF 24-105mm F/4.0 L IS USM | 1/50 - f/8.0 - iso 50

Strakblauwe lucht. Zonnig weer. Mooi weer om naar autosport te kijken. Maar ook mooi weer om het te fotograferen.
Ik moet bekennen, ik ben een koukleum en waardeer dit soort dagen daardoor nog meer.

De foto is gemaakt bij het uitkomen van de Tarzanbocht. Michel Bleekemolen trapt het gas van zijn BMW diep in. De auto helt, door de bocht, nog wat over naar links. De langzame sluitertijd geeft zijn auto de snelheid mee in de foto.

Door een erg ruim kader te maken en de auto daar maar voor een gedeelte in te zetten ontstaat een grote 'negatieve ruimte' van blauw. Hierdoor blijft de aandacht liggen op de auto. Het kleine randje groen gras complementeert mooi het blauw. De witte auto steekt mooi af in het geheel en kan daardoor alle aandacht krijgen die hij nodig heeft.

Door vooraf goed te kijken waar je de foto zou kunnen maken is een plekje gevonden waar geen hinderlijke reclame in de achtergrond staat. Dit zou alleen maar afleidend zijn.

Stephan Keller scoort voor willem II PSV - Heracles Wielrennen Kaatsheuvel Fia Truckracen Assen BMW Zandvoort Superleague Nurburgring Geoffrey Castillion bij RKC Waalwijk Mark Djanko tegen RKC Waalwijk plat door de bocht

Voor contact met Jeroen de Jong kunt u bellen met telefoonnummer 06 - 58 77 92 50 of e-mailen middels het contactformulier.
Op alle afbeeldingen en teksten berust het auteursrecht. Gebruik zonder toestemming is niet toegestaan. Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer info.