FotoJeroen.nl

BEGIN STUDIO LOCATIE NAAKT SPORT 360 OVERIG TIPS VIDEO'S WORKSHOPS VRAGEN? INFO ENGLISH

Sofie naakt in het veld

In het veld

Model: Sofie | Canon 5Ds / EF 135mm F/2.0L USM | 1/1250 - f/2.0 - iso 400

Het najaar heeft de mooiste zonsondergangen. Zeker de moeite waard om de camera eens mee naar buiten te nemen. Samen met een mooi model kan dat prachtige foto's opleveren. Zeker als je ook even de moeite neemt om een goede locatie uit te zoeken. In de blote kont buiten gefotografeerd worden is toch iets anders als in de studio.

De locatie was een landgoed in de buurt van Haarlem en het tijdsstip was misschien een half uurtje voor zonsondergang. De zon kwam nog net over de bomen heen. Het tegenlicht vormt, in combinatie met een warme witbalans ingesteld op de camera, voor een heerlijke zomerse sfeer. De onbezorgde naaktheid van het model geven de foto nog net wat warmers dan normaal. Het laten zakken van de rok breekt het beeld. Het wit zorgt voor een contrasterend stuk in de foto en het accentueert de billen van Sofie.

Joy Draiki Sofie Joke van 't Veer Stephanie Patricia Timmerman Nicky Esmeralda Shapes Just Joycee De lezende dame De lezende dame De lezende dame Sofie met bloemen Buiten in het veld Mannelijk naakt Biddend als Maria

Voor contact met Jeroen de Jong kunt u bellen met telefoonnummer 06 - 58 77 92 50 of e-mailen middels het contactformulier.
Op alle afbeeldingen en teksten berust het auteursrecht. Gebruik zonder toestemming is niet toegestaan. Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer info.