FotoJeroen.nl

BEGIN STUDIO LOCATIE NAAKT SPORT 360 OVERIG TIPS VIDEO'S WORKSHOPS VRAGEN? INFO ENGLISH

Madelon in slot Assumburg

Madelon

Model: Madelon | Visagie: Irma AKASister | Canon 5D mk II / EF 85mm F/1.8 USM | 1/125 - f/5.0 - iso 100

Het Noord-Hollandse kasteel opende haar deuren voor een groep enthousiaste fotografen, modellen en visagisten. Ik ga als fotograaf soms wel eens mee. Gewoon voor de gezelligheid en ook een beetje fotograferen.

Hoewel ik wel wist welke locatie het was en ik had op internet wel wat foto's gezien, is het toch nog altijd een verrassing wat er nu allemaal echt te zien is. Soms zijn die oude locaties zo verbouwd naar de moderne maatstaven dat het lastig authentiek fotograferen is.
Gelukkig was er in dit kasteel, wat zijn oorsprong vind in de 13e-eeuw, een mooi hoekje. Door de tafel een kwartslag te draaien kreeg het geheel en gebalanceerder uiterlijk.

Carmen van Rooij Just Marly Karina Karel-Coffiel Eline Lammers en Chris Ehring Madelon Rebecca ter Mors Isabelle Tjitske Gratama Daantje Rison

Voor contact met Jeroen de Jong kunt u bellen met telefoonnummer 06 - 58 77 92 50 of e-mailen middels het contactformulier.
Op alle afbeeldingen en teksten berust het auteursrecht. Gebruik zonder toestemming is niet toegestaan. Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer info.