FotoJeroen.nl

BEGIN STUDIO LOCATIE NAAKT SPORT 360 OVERIG TIPS VIDEO'S WORKSHOPS VRAGEN? INFO ENGLISH

Marly onder een prieeltje

Just Marly

Model: Just Marly | Visagie: Kimberly Voorthuijzen | Canon 5D mk II / EF 50mm F/1.8 | 1/200 - f/9.0 - iso 100

Een mooie dame, een mooie jurk, een mooi lichtje en wat bellenblaas. D´r kan weinig meer aan misgaan dan. Het prieeltje in de rozentuin maken het allemaal nog zoetsappiger.

Voor deze foto kwam het licht van links van de foto. Een Elinchrom Quadra met een losse reflector zorgde op zich wel voor hard licht, maar door de reflector wat langs het model te laten flitsen en het niet teveel te laten overheersen vergeleken met het omgevingslicht, is het allemaal niet zo gruwelijk hard.

Het is toch nog lastig met de bellen. Het komt aan op goed kijken en timen. Je model moet er wel wat geduldig voor zijn, want een bel die voor haar gezicht langsdrijft is natuurlijk niet zo fraai. Voor de bellen werd gebruik gemaakt van, heel origineel, een bellenblaasmachine.

Carmen van Rooij Just Marly Karina Karel-Coffiel Eline Lammers en Chris Ehring Madelon Rebecca ter Mors Isabelle Tjitske Gratama Daantje Rison

Voor contact met Jeroen de Jong kunt u bellen met telefoonnummer 06 - 58 77 92 50 of e-mailen middels het contactformulier.
Op alle afbeeldingen en teksten berust het auteursrecht. Gebruik zonder toestemming is niet toegestaan. Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer info.