FotoJeroen.nl

BEGIN STUDIO LOCATIE NAAKT SPORT 360 OVERIG TIPS VIDEO'S WORKSHOPS VRAGEN? INFO ENGLISH

isabelle in kasteel De Renesse

Kasteel de Renesse

Model: Isabelle | Visagie: Vania den Drijver | Canon 5D mk II / EF 85mm F/1.8 USM | 1/125 - f/7.1 - iso 100

Niet in de camera kijken schept in de regel een bepaalde afstand. Als kijker zijnde houd je contact met de geportreteerde door die in de camera te laten kijken. Je geeft de kijker dan het gevoel dat men elkaar aankijkt. Juist het model weg laten kijken schept dan die afstand.

Dit gevoel wordt misschien nog meer versterkt door de houding van haar handen. Door die bij haar borst te houden wordt het geheel nog wat ingetogener en daardoor nog wat afstandelijker.

Het licht kwam van rechts uit een softbox (deep octa van 70cm) op een Quadra-set van Elinchrom. Het verlicht het gezicht van het model en laat alles daarachter in de schaduw. Toch zie je nog genoeg structuur van de deur, zonder dat het de aandacht afleid.

Carmen van Rooij Just Marly Karina Karel-Coffiel Eline Lammers en Chris Ehring Madelon Rebecca ter Mors Isabelle Tjitske Gratama Daantje Rison

Voor contact met Jeroen de Jong kunt u bellen met telefoonnummer 06 - 58 77 92 50 of e-mailen middels het contactformulier.
Op alle afbeeldingen en teksten berust het auteursrecht. Gebruik zonder toestemming is niet toegestaan. Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer info.