FotoJeroen.nl

BEGIN STUDIO LOCATIE NAAKT SPORT 360 OVERIG TIPS VIDEO'S WORKSHOPS VRAGEN? INFO ENGLISH

Daantje Rison op de autosloperij

Autosloop

ModelDaantje Rison | Canon 5D mk II / EF 50mm F/1.8 | 1/160 - f/9.0 - iso 50

Schieten op locatie heeft altijd een kleine hindernis; een geschikte locatie. Maar voor een Harley-Davidson wist deze zangeres een mooie plek; een autosloperij in Oss. Vooraf wel toestemming geregeld en we kregen alle ruimte. Helaas waaide het vrij hard en sneuvelde al vrij vroeg de flitser door om te waaien. Maar toch wisten we een aantal mooie foto's te maken.

Het flitslicht kwam bij deze foto van de linkerkant. Een grote diepe reflector op een Elinchrom Quadra zorgde voor behoorlijk gericht licht en een mooie ronde reflectie. Ondanks dat de motor een matte afwerking had, wist ik dat er heus wel reflecties op zouden zitten. En ronde ogen dan natuurlijker dan vierkante.

Carmen van Rooij Just Marly Karina Karel-Coffiel Eline Lammers en Chris Ehring Madelon Rebecca ter Mors Isabelle Tjitske Gratama Daantje Rison

Voor contact met Jeroen de Jong kunt u bellen met telefoonnummer 06 - 58 77 92 50 of e-mailen middels het contactformulier.
Op alle afbeeldingen en teksten berust het auteursrecht. Gebruik zonder toestemming is niet toegestaan. Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer info.