FotoJeroen.nl

BEGIN STUDIO LOCATIE NAAKT SPORT 360 OVERIG TIPS VIDEO'S WORKSHOPS VRAGEN? INFO ENGLISH

Workshops of cursussen

Met regelmaat komt er een mail binnen of word ik gebeld met de vraag of ik ook workshops of een cursus over fotografie of over Photoshop geef.

Om met de deur in huis te vallen; ik geef geen workshops en cursussen.

De meeste mensen die een cursus fotografie willen volgen hebben door de week een normale baan of zitten op school. Niets mis mee natuurlijk. Maar de grootste vraag naar workshops ligt dus ook in het weekeinde.
En die zijn bij mij ook altijd al wel snel gevuld. Ik vul mijn dagen door de week met het filmen van voornamelijk autobotsingen en dat slokt stiekem toch wel veel tijd op. Ik moet helaas al bekennen dat ik bij lange na niet meer de tijd in het maken van nieuwe filmpjes of artikelen kan steken als dat ik in het verleden kon.

Voor het geven van een cursus heb ik dus simpelweg geen tijd. Sporadisch komt er ook nog wel eens de vraag of ik dan wel aan individuele begeleiding (privé-cursussen) doe. Nee, ook dat behoort niet tot de mogelijkheden.

Het is helaas niet anders. Ik hoop natuurlijk wel dat je op deze website toch het een en ander kunt leren. En als je er niet uitkomt kun je gewoon een mailtje sturen met je vraag. Hoewel respons soms niet binnen 24 uur is, beantwoord ik ieder mailtje persoonlijk.

Voor contact met Jeroen de Jong kunt u bellen met telefoonnummer 06 - 58 77 92 50 of e-mailen middels het contactformulier.
Op alle afbeeldingen en teksten berust het auteursrecht. Gebruik zonder toestemming is niet toegestaan. Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer info.