Workshops of cursussen


Met regelmaat komt er een mail binnen of word ik gebeld met de vraag of ik ook workshops of een cursus over fotografie of over Photoshop geef.


Om met de deur in huis te vallen; ik geef geen workshops en cursussen


De meeste mensen die een cursus fotografie willen volgen hebben door de week een normale baan of zitten op school. Niets mis mee natuurlijk. Maar voor mij ligt dat net iets anders. Ik fotografeer journalistiek in de regio rond Waalwijk en Tilburg en nieuws gebeurd 24 uur per dag. Dat wil niet zeggen dat ik 7 dagen in de week bezig ben, maar mijn weekenden zijn sporadisch vrij.

Ik heb in 3 weken tijd een compleet weekend.
Zoals je op de website kunt zien, fotografeer ik voor mijn plezier ook nog graag modellen bijvoorbeeld. Dit vergt toch allemaal wel wat voorbereiding en planning waardoor ik mijn weekenden al snel gevuld heb met zelf fotograferen in de studio bijvoorbeeld.

Voor het geven van een cursus heb ik dus simpelweg geen tijd. Sporadisch komt er ook nog wel eens de vraag of ik dan wel aan individuele begeleiding (privé-cursussen) doe. Nee, ook dat behoort niet tot de mogelijkheden.

Het is helaas niet anders. Ik hoop natuurlijk wel dat je op deze website toch het een en ander kunt leren. En als je er niet uitkomt kun je gewoon een mailtje sturen met je vraag. Hoewel respons soms niet binnen 24 uur is, beantwoord ik ieder mailtje persoonlijk.

Jeroen de Jong
Fotojeroen per mail Fotojeroen op 500px Fotojeroen op Google+ Fotojeroen op Facebook Fotojeroen op 1x Fotojeroen op Youtube